Перелік медичних (та не тільки) навчальних платформ з безплатним доступом на території України
У зв'язку з війною численні закордонні навчальні платформи відкрили безкоштовний доступ для студентів та лікарів з України
навчання війна Україна

Великі міжнародні навчальні платформи стоять поряд з українськими медиками у цей нелегкий час. То до чого ж станом на сьогодні українці можуть отримати доступ?

1. Osmosis — чи не кожен студент медичного університету хоча б один раз переглядав відео Osmosis. Прості, але надзвичайно інформативні відеолекції допоможуть кожному студенту та медичному працівнику!

Як отримати доступ читайте за посиланням.

2. ClinicalKey — база знань для студентів та медичних працівників. Книги, журнали, гайдлайни, відео та багато інших корисних матеріалів, зібраних в одному місці.

Отримати доступ можна за посиланням.

3. Complete Anatomy — платформа для вивчення анатомії з неймовірно деталізованими 3D зображеннями.

Завантажити додаток можна за посиланням.

4. UpToDate — ​одна з найбільших у світі баз доказової медицини UpToDate тепер також у вільному доступі на території України! Адміністрація платформи доволі довго розглядає заявку, але в результаті все ж таки надає доступ.

Аби дізнатись, як отримати безплатний доступ, переходьте за посиланням.

5. BMJ Best Practice та BMJ Learning — один з найвідоміших британських медичних журналів The British Medical Journal надав всім українським лікарям вільний доступ до навчальних платформ з безперервного професійного розвитку лікарів.

Посилання: BMJ Best PracticeBMJ Learning

6. Coursera — навчальна платформа з величезною кількістю курсів та спеціалізацій надала безплатний доступ до своїх матеріалів студентам українських ВНЗ (за умови, що адміністрація ВНЗ подала відповідну заявку).

Однак, якщо ви не студент, ви також можете отримати доступ, натиснувши на кнопку «Financial Aid» під курсом, який ви бажаєте пройти (щоправда, треба буде пояснити, чому ви не можете заплатити за курс): посилання.

7. Для науковців — світова наукова спільнота створила список лабораторій, які можуть прийняти українських науковців усіх рівнів, у тому числі й аспірантів.

Список лабораторій та контакти доступні за посиланням.

8. Duolingo — платформа для вивчення мов Duolingo також підтримує Україну та надає вільний доступ до своїх уроків.

Детальніше за посиланням.

Якщо ви знаєте про інші навчальні платформи, які надають безоплатний доступ українцям, повідомляйте в Telegram-чат INgenius.

Автор: Владислав Федорченко

facebook коментарі

The non-governmental organization INgenius is a Ukrainian-language medical platform that has been promoting evidence-based medicine among the community of doctors in Ukraine since 2016. Our team has created an open database of translated treatment protocols, analytical articles on reliable treatments, and analysis of fuflomycins. We also organize events for doctors on a highly professional level.
If you want even more evidence-based Ukrainian-language content, more interesting experiments, and practical activities, support us with the help of donors!
The funds raised will be spent on:
- technical support of the site;
- the monthly payment for platforms such as ZOOM, telegram, etc.;
- payment for a designer;
- free events;
- advertising.
Each of your contributions is a contribution to the future not only of our platform but also of the progressive development of evidence-based medicine in Ukraine.
Revolution in you!

 

Help us stay with you

Every penny of yours helps us to keep doing our job

Feedback
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com