ВІДКРИВАЄМО НАБІР ПАЦІЄНТІВ З ТРАВМАМИ ОБЛИЧЧЯ НА ЧЕТВЕРТУ  МІСІЮ FACE TO FACE 2024
12 червня
 FACE TO FACE 2024

Ми раді анонсувати, що восени 2024 року в Україну знову приїдуть реконструктивні хірурги  зі США, для надання безоплатної хірургічної та медичної допомоги нашим бійцям та цивільним постраждалим.
За час існування місії прооперовано близько 100 людей, серед яких втручання із відновлення верхньої та нижньої щелепи шляхом пересадки кісток з інших частин тіла. 

Шукаємо пацієнтів з тяжкими травмами обличчя, дефектами лицевих кісток та повік, які потребують реконструктивних операцій. 

Якщо Ви, Ваші родичі або знайомі потенційно підходять для участі у програмі – для подачі заявки,  Вам потрібно написати в месенджери Telegram/Viber/WhatsApp за номером телефону: 
+ 38093 781 4304 

З медичних документів для розгляду бажано мати скановані копії виписок(за наявності), фотографії та знімки досліджень КТ/МРТ тощо. Кандидатів на оперативне втручання відбиратимуть американські хірурги спільно з українськими лікарями, які беруть участь у місії.  Для пацієнтів, які пройдуть відбір для участі в місії, операція та перебування в лікувальному закладі будуть безкоштовними.

Дана гуманітарна програма створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS) (The Educational and Research Foundation) сумісно з організаціями Razom for Ukraine та INgenius.
Також, запрошуємо Вас поширити дану інформацію, для когось це може бути шансом на покращення якості життя.
Ми з вами, разом до кращого майбутнього!

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок

info@ingeniusua.org