Таємниці жіночої еякуляції
Дослідження виявили, що стимуляція парауретральних залоз в жіночому організмі призводить до виділення секрету, схожого на чоловічу сперму.
Жіноча еякуляція

Жіноча еякуляція – це виділення рідини з уретри жінки під час оргазму, або сексуального збудження.

Існує два різних типи еякуляту жінки:
Сквіртингова рідина. Ця рідина зазвичай безбарвна і не має запаху, і зустрічається вона у великих кількостях.

Еякулятна рідина. Цей тип більше нагадує чоловічу сперму. Зазвичай він густий і має молочний відтінок.
Аналіз показав, що еякулят містить ПСА - фермент, присутній у спермі чоловічої статі, який сприяє рухливості сперматозоїдів.

Крім того, жіночий еякулят зазвичай містить фруктозу, аналогічно до чоловічої сперми.

Жіноча еякуляція
Fine Art America

Фахівці вважають, що ПСА та фруктоза надходять із залоз Скена (парауретральні залози, жіноча простата). Залози Скена знаходяться всередині стінки піхви недалеко від так званої "точки G"(зони Грефенберга). По суті це скупчення нервових закінчень на передній стінці піхви. Дослідники вважають, що стимуляція змушує ці залози виробляти ПСА та фруктозу, які потім переміщуються в уретру.

Дослідження 2014 року виявило, що рідина накопичується в сечовому міхурі під час збудження і виходить через уретру під час еякуляції. У дослідженні взяли участь сім жінок, які повідомили, що під час сексу були здатні до сквіртингу. Дослідники використовували ультразвукові дослідження для підтвердження того, що сечовий міхур порожній. Потім жінки стимулювали себе до еякуляції, поки дослідники продовжували стежити за ними за допомогою ультразвуку.

Дослідження виявило, що всі жінки на початку стимуляцій мали порожній сечовий міхур, який починав наповнюватися під час збудження. Сканування після еякуляції показало, що сечовий міхур знову став порожній.
Здатність до еякуляції у жінок залежить від розвитку і анатомічних особливостей парауретральних залоз, а також від процесу стимуляції.

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com