Таємниці жіночої еякуляції
Дослідження виявили, що стимуляція парауретральних залоз в жіночому організмі призводить до виділення секрету, схожого на чоловічу сперму.
Жіноча еякуляція

Жіноча еякуляція – це виділення рідини з уретри жінки під час оргазму, або сексуального збудження.

Існує два різних типи еякуляту жінки:
Сквіртингова рідина. Ця рідина зазвичай безбарвна і не має запаху, і зустрічається вона у великих кількостях.

Еякулятна рідина. Цей тип більше нагадує чоловічу сперму. Зазвичай він густий і має молочний відтінок.
Аналіз показав, що еякулят містить ПСА - фермент, присутній у спермі чоловічої статі, який сприяє рухливості сперматозоїдів.

Крім того, жіночий еякулят зазвичай містить фруктозу, аналогічно до чоловічої сперми.

Жіноча еякуляція
Fine Art America

Фахівці вважають, що ПСА та фруктоза надходять із залоз Скена (парауретральні залози, жіноча простата). Залози Скена знаходяться всередині стінки піхви недалеко від так званої "точки G"(зони Грефенберга). По суті це скупчення нервових закінчень на передній стінці піхви. Дослідники вважають, що стимуляція змушує ці залози виробляти ПСА та фруктозу, які потім переміщуються в уретру.

Дослідження 2014 року виявило, що рідина накопичується в сечовому міхурі під час збудження і виходить через уретру під час еякуляції. У дослідженні взяли участь сім жінок, які повідомили, що під час сексу були здатні до сквіртингу. Дослідники використовували ультразвукові дослідження для підтвердження того, що сечовий міхур порожній. Потім жінки стимулювали себе до еякуляції, поки дослідники продовжували стежити за ними за допомогою ультразвуку.

Дослідження виявило, що всі жінки на початку стимуляцій мали порожній сечовий міхур, який починав наповнюватися під час збудження. Сканування після еякуляції показало, що сечовий міхур знову став порожній.
Здатність до еякуляції у жінок залежить від розвитку і анатомічних особливостей парауретральних залоз, а також від процесу стимуляції.

facebook коментарі

The non-governmental organization INgenius is a Ukrainian-language medical platform that has been promoting evidence-based medicine among the community of doctors in Ukraine since 2016. Our team has created an open database of translated treatment protocols, analytical articles on reliable treatments, and analysis of fuflomycins. We also organize events for doctors on a highly professional level.
If you want even more evidence-based Ukrainian-language content, more interesting experiments, and practical activities, support us with the help of donors!
The funds raised will be spent on:
- technical support of the site;
- the monthly payment for platforms such as ZOOM, telegram, etc.;
- payment for a designer;
- free events;
- advertising.
Each of your contributions is a contribution to the future not only of our platform but also of the progressive development of evidence-based medicine in Ukraine.
Revolution in you!

 

Help us stay with you

Every penny of yours helps us to keep doing our job

Feedback
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com