Топ ресурсів для опанування хірургії
17 квітня
Ми підготували для вас топ найкращих ресурсів для опанування хірургії.
surgery

 

1) Sabiston Textbook of Surgery — більш ніж 2000 сторінок загальної хірургії. Даний підручник містить якісні ілюстрації, знімки КТ, МРТ, величезну кількість теоретичного матеріалу включно з поясненням базових аспектів хірургії з точки зору фундаментальних дисциплін.

2) Атласи Еміліо Італа з абдомінальної хірургії — три томи описів безлічі операцій на органах черевної порожнини з дуже крутими зображеннями різних етапів.

3) Emergency War Surgery United States Revision — підручник для тих, хто цікавиться військовою хірургією. Коротко і по суті: критична ситуація та способи вирішення.

4) Gerard DohertyCurrent Diagnosis and Treatment Surgery — загальна хірургія, зрозуміло викладена та якісно оформлена. Менша ніж підручник Себістона, тому ідеально підходить для повторення.

5) Müller, MarkusChirurgie für Studium und Praxis. Единий мінус цього підручника — це те, що він написаний німецькою. Інформація настільки High-Yield, але водночас доволі детальна. Складається враження, що в кожному слові закладений важливий клінічний аспект.

6) Netter’s Surgical Anatomy and Approaches. Звісно, неможливо не згадати Френка Неттера. Містить у собі короткі описи оперативних втручань, а акцент, зрозуміло, зроблений на ілюстративній частині книги.

7) lecturio.com є платним ресурсом, але з дуже крутими лекціями, в тому числі з хірургії.

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com