Підбірка документальних фільмів про медицину та не тільки
Ренесанс документального кіно - дивитись уважно!
Фільми

 

Документальне кіно переживає період творчого та інформаційного перевтілення, не лише розважаючи глядачів, але також проливаючи світло та розуміння на складні та часто, контраверсійні теми. Наша авторська підбірка документальних метрів, щиро надіється втримати вашу цікавість!

1. Шоколад знижує стрес. Риба стимулює мозок. Чи правдиві подібні стереотипи? Дослідження стверджують, що так. Better brain health – документальний фільм від Deutsche Welle про їжу та її вплив на мозок.

2. Ізоляція – слово, яке ми останнім часом чули не один десяток разів. Як ізоляція, повна ізоляція, впливає на роботу мозку? Що відбувається коли мозок позбавлений будь-якої стимуляції? Радикальну форму ізоляції протестував на собі Майкл з Vsauce в одному з фільмів циклу Mind Field.

3. Жалітись на генетику як причину власних недоліків більше не актуально. CRISPR – технологія, що дозволяє змінювати життя. В глобальному сенсі. Копіювати, вирізати, додавати тепер можливо не лише у стрічці інтернет-браузеру. Потенційні можливості CRISPR важко переоцінити. Документальний фільм "Як хакнути своє ДНК" про те як незрозумілі групи паліндромних повторів геному по справжньому відкрились для науки.

4. Білл Гейтс – людина, що змінила наш світ назавжди, і продовжує його змінювати на краще щодня. Його інтерв’ю для TED про те як потрібно боротись с пандемією і що робити. Його думка варта уваги, хоча б з огляду на те, що 5 років назад він вже виступав на TED з темою ''The next outbreak? We are not ready".

5. Штучний інтелект. Подібним сьогодні нікого не здивуєш, програми, що навчають самі себе скоро стануть (вже стали?) невід’ємною частиною нашого життя. Як з’явився перший штучний інтелект та чому ця технологія так швидко стала популярною? Та чи знаходимось на порозі нової революції? З часом здається питань постає все більше, та все ж на деякі з них відповіді можна знайти дізнавшись більше про штучний інтелект. 

facebook коментарі

The non-governmental organization INgenius is a Ukrainian-language medical platform that has been promoting evidence-based medicine among the community of doctors in Ukraine since 2016. Our team has created an open database of translated treatment protocols, analytical articles on reliable treatments, and analysis of fuflomycins. We also organize events for doctors on a highly professional level.
If you want even more evidence-based Ukrainian-language content, more interesting experiments, and practical activities, support us with the help of donors!
The funds raised will be spent on:
- technical support of the site;
- the monthly payment for platforms such as ZOOM, telegram, etc.;
- payment for a designer;
- free events;
- advertising.
Each of your contributions is a contribution to the future not only of our platform but also of the progressive development of evidence-based medicine in Ukraine.
Revolution in you!

 

Help us stay with you

Every penny of yours helps us to keep doing our job

Feedback
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com