FDA затвердив тест систему для виявлення COVID-19 вдома
Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США (U.S. FDA) заявило в п'ятницю (8.05), що затвердило провести перший діагностичний тест на новий коронавірус, який дозволяє пацієнтам збирати проби слини вдома
FDA  тест система  COVID-19

Рішення є частиною зусиль FDA щодо розширення можливостей тестування на вірус, який швидко поширюється і є причиною більше ніж 70 000 смертей у Сполучених Штатах.

Комплект для тестування слини був розроблений RUCDR Infinite Biologics, підрозділом Rutgers' Human Genetics Institute of New Jersey, та його учасниками Spectrum Solutions та Accurate Diagnostic Labs

Тест коштуватиме 150 доларів і його повинен повністю контролювати лікар за допомогою технологій телемедицини, для того щоб забезпечити належний забір зразків – заявила речниця партнера RUCDR Infinite Biologics, Vault Health, повідомляє Reuters. (прим. Міжнародне агентство новин)

 

"З нашою командою лікарів ми маємо потенціал для проведення 10 000 тестів на день і це число буде зростати", - сказав генеральний директор Vault Health Джейсон Фельдман.

 

FDA заявило, що дозвіл обмежується тестуваннями, проведеним в лабораторії Rutgers' Human Genetics Institute з використанням їх дозволеного тесту на COVID-19.Минулого місяця FDA отримала дозвіл на проведення мазку з носоглотки вдома для діагностичного набору Laboratory Corporation of America Holdings для COVID-19.

Минулого місяця Rutgers отримав дозвіл FDA на забір проб слини у пацієнтів на в точках забору зразків, а нещодавнє рішення розширило цей дозвіл на забір проб у домівках людей. 

Результати тесту будуть доступні протягом 48-72 годин, а кожного дня будуть доступними кілька тисяч тестів, повідомив Vault Health.

 

facebook коментарі

The non-governmental organization INgenius is a Ukrainian-language medical platform that has been promoting evidence-based medicine among the community of doctors in Ukraine since 2016. Our team has created an open database of translated treatment protocols, analytical articles on reliable treatments, and analysis of fuflomycins. We also organize events for doctors on a highly professional level.
If you want even more evidence-based Ukrainian-language content, more interesting experiments, and practical activities, support us with the help of donors!
The funds raised will be spent on:
- technical support of the site;
- the monthly payment for platforms such as ZOOM, telegram, etc.;
- payment for a designer;
- free events;
- advertising.
Each of your contributions is a contribution to the future not only of our platform but also of the progressive development of evidence-based medicine in Ukraine.
Revolution in you!

 

Help us stay with you

Every penny of yours helps us to keep doing our job

Feedback
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com