Підбірка для вивчення ЛОРу
15 жовтня
Друзі! Ми підготували для вас цікаву підбірку ресурсів для вивчення оториноларингології. Тут ви знайдете відео-лекції, курси, цікаві сайти і, звісно, підручники, які стануть в нагоді не лише лор-лікарям, але й лікарям загальної практики.
ЛОР ресурси

 

-K.J. Lee’s Essential Otolaryngology: Head and Neck Surgery – це провідний підручник з отоларингології, який перевидається вже вкотре. Останнє видання містить всю необхідну інформацію в структуровану вигляді, включаючи ілюстрації, схеми і таблиці, що значно покращує сприйняття інформації.

-Diseases of Ear, Nose and Throat (PL Dhingra) – ще одна доволі зручна і популярна книга, яка підійде як для студентів, так і для лікарів. Доступна в 7-му виданні, яке оновлене та доповнене сучасною інформацію і чітко структуроване.

-ENT CLASSES – це підбірка ютуб-відео, на  яких розбирають теми, починаючи з анатомії та фізіології лор-органів і закінчуючи методами обстеження та захворюваннями. Це є більш студентський варіант, але якщо ви хочете освіжити чи закріпити свої знання і вам подобається формат відео-навчання, то вам сюди. 

-Cummings Otolaryngology в 3-х томах – вважається одним з найбільш авторитетних та детальних підручників для вивчення хірургії голови та шиї. Наповнене більш ніж 3000 тисячами ілюстрацій, КТ- МРТ- знімками і включає сучасну інформацію про нові можливості хірургічних втручань.

-Otolaryngology: Head and Neck Surgery – це підбірка відео, яку пропонує Клініка Мейо. Кожне відео демонструє окремий кейс, включає КТ-знімки пацієнта, і, найголовніше, хід операції у високій якості. Тому будьте певні, цей ресурс вам дуже сподобається. 

-SinusVideos.com – це сайт в додаток до попереднього ресурсу, тут ви знайдете відео хірургічних втручань на пазухах, який створений професором Гарвардської медичної школи. 

-Coursera– це сайт, де можна знайти безліч курсів на різну тематику, і якщо ви ще не користувалися ним, то не втрачайте можливості! До вашої уваги пропонуємо курс «Acute and Chronic Rhinosinusitis: A Comprehensive Review». Цей курс безкоштовний, складається з декількох модулів, містить відео та тести для самоперевірки. На цьому сайті ще доступний курс «Introduction to Hearing Loss» і також ви можете самостійно знайти курс на ту тематику, що вас цікавить. 

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com