Нетривіальна добірка фільмів про епідемії
07 червня
Ви вже перечитали всю актуальну інформацію про коронавірус, але вам цього замало? Пропонуємо відпочити та переглянути фільми з нашої добірки, які пов'язані з епідеміями.
Нетривіальна добірка фільмів про епідемії
  • Епідемія/Los Últimos Días (2013)

Світом швидко поширюється епідемія агорафобії і тепер всі люди стали заручниками власних домівок та закритих приміщень. Головний герой – офісний клерк, який намагається дістатися додому до вагітної дружини.

  • Зараза/Contagion (2011)

Хоча фільм вийшов у 2011 році, популярність він здобув саме під час пандемії COVID-19 через схожість подій фільму з сучасною ситуацією в світі. 

  • Вітаємо у Зомбіленді/Zombieland (2009)

Прекрасна комедія про зомбі-апокаліпсис, яка висміює усі попередні фільми свого жанру. Хороший акторський склад вкупі з дотепними жартами не дадуть вам сумувати протягом всього фільму.

  • Потяг до Пусана/부산행 (2016)

Південнокорейська стрічка (і це не «Паразити»), яка також розповідає про зомбі-апокаліпсис тільки у жанрі хоррор. Події фільму відбуваються в швидкісному потязі Сеул-Пусан.

  • Пташиний короб/Bird box (2018)

Світ заполонила загадкова епідемія, що змушує людей скоювати самогубства. Головним героям кінострічки доведеться пройти складний шлях до можливого порятунку. 

  • Пандемія: як запобігти поширенню/Pandemic: how to prevent an outbreak (2020)

Документальний фільм від Netflix, покликаний привернути увагу до проблем в області досліджень боротьби з епідеміями та охорони здоров’я.

Автор ілюстрації: Михайло Сидоренко

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com