МИ ВІДКРИВАЄМО НАБІР ПАЦІЄНТІВ З ТРАВМАМИ ОБЛИЧЧЯ НА ЧЕТВЕРТУ МІСІЮ FACE TO FACE 2024.
02 липня
face to face

У рамках медичної місії FACE TO FACE 2024, яка буде проходити восени у Львові,  американські хірурги разом з українським лікарями проведуть безоплатні пластичні операції для військовослужбовців та цивільних, постраждалих внаслідок російсько-української війни. 

Якщо Ваші родичі, знайомі  або Ви є потенційним пацієнтом із травмами голови, обличчя та/або шиї , для участі у програмі та подачі заявки, Вам потрібно написати в месенджери Telegram/Viber/ Whatsup за номером телефону: 
+ 38093 781 4304
 

Для пацієнтів, які пройдуть відбір для участі в місії, операція та перебування в лікувальному закладі будуть безкоштовними.

Ознайомитися з попередніми місіями можна за посиланнями:
1) Face to Face вересень 2022
2) Face to Face квітень 2023
3) Face to Face листопад 2023

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com