ТОП соціальних мереж для медиків
29 березня
Не знаєш з ким порадитися чи обговорити тяжкий випадок? Пропонуємо
долучитися до міжнародної спільноти студентів-медиків та лікарів через
соціальні мережі.
doctor group


1. Sermo 
    Напевно, є найпопулярнішою соціальною мережею для професіоналів охорони здоров'я в усьому світі. Згідно з політикою сайту тут можуть зареєструватися лише ліцензовані лікарі. Цей сайт присвячений комунікації верифікованих і сертифікованих медичних фахівців з усього світу, яким дозволено ставити анонімні питання і підтримувати контакт в режимі реального часу з колегами щодо лікування пацієнтів в залі «віртуальних лікарів» Sermo.

2. DailyRounds 
    Поєднує в собі соцмережу та медичний журнал. Лікарі можуть використовувати DailyRounds для обміну знаннями, завантаження та перегляду історій хвороб, а також доступний безкоштовний доступ до бази даних про ліки. Особливо зручно, що додаток мережі доступний на iOS та Android

3. Incision Academy 
    Особливо приємна знахідка для хірургів. Соціальна платформа дозволяє обмінюватися досвідом з хірургами всього світу. Фундаментальна цінність цієї мережі — обмін навичками й методами з метою покращення хірургічної практики.

4. OrthoMind 
    Ще одна мережа для вузької спеціалізації, хірурги-ортопеди мають можливість поспілкуватися на форумі з колегами з усього світу, а також поділитися новими знаннями з власної практики. На цій платформі також є форум Grand Rounds, де обговорюються особливо важкі випадки.

5. QuantiaMD 
    Слугує платформою для допомоги лікарям. Мережа дає можливість залишатись в курсі останніх подій, допомагає налагодити контакт з лікарями інших спеціальностей, що може полегшити діагностику тяжких випадків. Цей сайт має відео контент та пул презентацій, які створені експертами для вищих навчальних закладів.

6. WeMedUp 
    Платформа, яка пропагує співпрацю лікарів з усіх куточків світу, її ціль — об’єднання однодумців в онлайн-мережі. Розбір клінічних випадків, участь в онлайн-опитуваннях, подача резюме на вакансії в галузі охорони здоров’я і, звісно, взаємодія з колегами — все це для лікарів та студентів-медиків.

7. Figure1 
    Сайт для лікарів та студентів. В мережі можна анонімно ставити питання та надсилати зображення, що стосуються конкретних клінічних випадків. Мережа допомагає отримати знання про рідкісні хвороби та казуїстичні випадки від лікарів з усього світу. Figure1 забезпечує максимальну конфіденційність пацієнта, випадок якого розглядається, —обличчя та інші особливості ідентифікації одразу ж видаляються сайтом, коли користувач завантажує зображення.

8.Doc2Doc 
    Форум, який об'єднує студентів-медиків, інтернів, а також лікарів з усього світу. Сайт пропонує онлайн-форуми, дошки обговорень і блоги, де медичні працівники та студенти можуть «зустрічатися» і обговорювати проблеми. Лікарям-членам дозволено вирішувати проблеми, які або клінічні, або не клінічні за своєю природою. Сайт унікальний, адже пропагує самоосвіту серед лікарів.


Переклад: Sophia Nastyshyn
 

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com