Психологія та психіатрія. Що б почитати?
20 червня
Як треба піклуватись про своє ментальне здоров'я? Як стати кваліфікованим психіатром? Де шукати останні рекомендації по веденню пацієнтів? Як почати розуміти психологію не лікарю? Усе це ви знайдете у нашій новій підбірці про психіатрію і не тільки.
психологія ментальне здоров'я

Ми підготували для вас підбірку найкращих медіа-ресурсів про психіатрію та психологію. Буде корисно не лише лікарям, а й пацієнтам або будь-кому, хто цікавиться тим, як зберегти ментальне здоров'я та що важливо про нього знати.


"mental"

1) Mad in America - місією даного медіа є переосмислення психіатричної допомоги як у Сполучених Штатах, так і у світі. Тут ви щодня знайдете нові статті стосовно останніх підходів лікування психіатричної патології, впливу препаратів, загальні новини з психіатрії. Є окремо розділ присвячений батькам. Наявні також платні навчальні онлайн-курси

2) Psychiatric Drug Facts - так називається блог Пітера Брегіна, лікаря-психіатра з Гарварду. Його внесок у розвиток сфери за останні роки був настільки вагомим, що його стали називати "Свідомістю психіатрії".

3) Усім відомий Reddit створив окремий розділ присвячений психіатрії, медицині та не тільки. Там щоденно з'являється нова інформація у потоці дискусій між користувачами з усього світу, кількість яких лише на Фейсбуці сягає майже півтора мільйона.

4) MedScape - одна з найпопулярніших медичних платформ сьогодення. Тут щоденно публікуються новини, оновлюються гайдлайни та рекомендації та обговорюються можливі перспективи подальшого розвитку як медицини загалом, так і безпосередньо психіатрії.


"mental"

5) Science Daily - медіа-ресурс представлений багатьма статтями не лише про психіатрію, а й про науку загалом. Психіатрія, генетика, екологія, технологічні науки - усе це ви знайдете тут. 

6) The American Journal of Psychiatry - доказово про психіатрію. Місце, де публікуються найновіші та найперспективніші наукові дослідження в сфері психіатрії.

7) Psychology Today - просто про складні речі, про нашу психологію. Заснований ще у 2008 році, цей ресурс став надзвичайно популярним і зараз налічує більше 7 мільйонів підписників на Фейсбук. Стосунки між людьми, залежність, виховання, депресія та багато іншого. 

8) Psycho2Go - канал на Ютубі, що налічує 3,5 мільйона підписників. Це медіа організація, що поширює інформацію про психологію та психіатрію у формі якісних відео з простим для розуміння контентом.

Інші блоги можна знайти тут

#психологія#психіатрія#ментальнездоровя
facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com