Підбірка для вивчення анатомії
24 червня
Підготували для вас гарячу підбірку для вивчення анатомії! Вона стане у пригоді як першокурсникам, так і тим, хто бажає нагадати собі усі тонкощі та деталі будови людського організму
анатомія ресурси

 

1) Sobotta Atlas of Human Anatomy + Netter Atlas of Human Anatomy: дуже схожі між собою атласи, навіть важко сказати, який з них кращий, але точно обидва варті вашої уваги.

2) Kenhub — Learn Human Anatomy — платний ресурс для тих, кому більше підходять відео; наявні також квізи та різноманінтні діаграми.

3) Dr. Najeeb Lectures — один з кращих лекторів взагалі. Його відео стосуються, зрозуміло, не лише анатомії, а й інших базових дисциплін. Дуже детальні і зрозумілі пояснення головних концепцій медицини.

4) AMBOSS — цікавий ресурс, що містить в собі і бібліотеку та доволі складні тести. Акцент в анатомії зроблено на клінічно важливих аспектах з можливістю моментальної перевірки власних знань за допомогою тестів чи заповнення таблиць або діаграм.

5) Schemata der Leitungsbahnen des Menschen. Eduard Weber. Страшна німецька назва 10 сторінок ультраконцентрованої інформації з анатомії. Тут графічно зображена ЦНС, периферичні нерви, артерії, вени, розписаний кожний анатомічний канал та структури, що через нього проходять.

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com