Нейробіологія в художній літературі
16 квітня
Чергова порція книжок на захоплюючу тему "нейробіологія" для затишного відпочинку на вихідних.
 #медицина #нейробіологія #нейронаука #неврологія #література #книги

1. «Струс мозку» 
Жанна-Марі Ласкас 
Книга присвячена дослідженням лікаря-невропатолога Беннета Омалу, який вивчав вплив травми мозку на стан здоров'я у спортсменів. Відкриття Беннета стало можливим завдяки отриманому дозволу на дослідженню мозку футболіста Майка Вебстера, який помер у 2002 році.

2. «Ми це наш мозок»
Дік Франс Свааб
Нідерландський нейробіолог розбиває вщент основні постулати філософів, релігійних діячів та політичних пропагандистів, доводячи, що людина, її характер, схильності, сексуальна орієнтація формуються ще в утробі матері під впливом генів та зовнішнього середовища і не можуть бути примусово змінені, виправлені, вилікувані пізніше. Єдине, що керує людиною — її мозок.

3. «Твій мозок суперзірка. Використовуй на повну!»
Кайя Норденген
Ваш мозок робить вас тим, ким ви є. Він дозволяє вам спілкуватися з іншими, починаючи з найпростіших речень, закінчуючи тонкою іронією. 
Автор книжки Кайя Норденген – лікар-невролог, доктор медичних наук та популярний спікер. У своїй книжці вона жваво та захопливо розкриває таємниці сірої речовини та допомагає читачеві зробити зі свого мозку справжню суперзірку.

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com