Як лікарі можуть заробляти online?
У той час як увесь світ самоізолюється, розвиток інтернету та online-платформ, бізнесу, освіти, культури набирає обертів. А які можливості є у лікарів?
online earning experience knowledge copywriting translation consultation

Платні опитування

Ваша точка зору як лікаря дуже цінна для медичних і фармацевтичних компаній і фірм, що займаються дослідженнями ринку. Якщо у вас є трохи вільного часу, щоб відповісти на онлайн-опитування, вони з радістю заплатять вам за це. Існує безліч веб-сайтів, що пропонують ці послуги для лікарів. Facmedicine — одна з кращих соціальних мереж, яка платить лікарям за їхню думку. Після реєстрації на сайті на електронну пошту вам буде надіслано листа, коли у компанії буде доступний опитувальник для вас в залежності від вашої країни та спеціальності.

Телемедицина

Якщо ви ненавидите свій розпорядок дня та рутинну роботу в лікарні, цей варіант підійде саме вам. Ви можете через телефон або інтернет дистанційно консультувати пацієнтів прямо зі свого з дому. Ви самі плануєте час консультацій і кількість пацієнтів. Є багато сайтів, які пропонують подібні послуги. Так, наприклад, якщо ви говорите по-арабськи, можете легко подати заявку на роботу з веб-сайту Altibbi.

Розгляд страхових претензій

Зручний спосіб заробітку з будь-якої точки світу та в будь-який зручний для вас час. Використовуючи комп'ютер або смартфон, розглядайте страхові претензії, відмічені співробітниками страхової компанії, та заробляйте на цьому непогані гроші.

Медична транскрипція — розшифровка аудіофайлів

Трохи складніше, ніж інші варіанти, але не найгірший спосіб заробітку для студентів, інтернів та молодих лікарів. Маючи досвід роботи з медичною термінологією, ви є кращим кандидатом на цю роботу. Даний варіант також привабливий тим, що вам не потрібно вирушати кудись, оскільки ви отримаєте аудіофайли онлайн і розшифруєте їх у себе вдома.

Переклад текстів медичної тематики

Це дуже успішний та корисний варіант заробітку для лікаря. Але для цього необхідно знати мінімум одну іноземну мову досконало. Краще якщо це буде не англійська, бо таких фахівців багато. Останнім часом виріс попит на людей, які знають східні мови, тому серед пропозицій роботи саме переклади з китайської або японської мов надзвичайно популярні в інтернеті. А тепер уявіть, наскільки мало таких фахівців орієнтуються в медичній термінології. Отримати замовлення можна або через біржу копірайтингу, або самостійно опублікувавши своє оголошення на будь-якому інтернет-майданчику відповідної спрямованості.

Копірайтинг

На просторах інтернету дуже багато сайтів, присвячених медичній тематиці. На жаль, звичайний автор статей не зможе написати якісний контент про медицину. Саме тому є необхідність звертатися до кваліфікованих фахівців — лікарів-копірайтерів. Це один з найпростіших варіантів для заробітку. Все що вам буде потрібно — писати статті на медичні теми та виставляти їх на продаж для сайтів. Знайти подібну роботу можна на фріланс-біржах та на біржах статей. Краще, звичайно ж, шукати замовлення на біржах статей, оскільки їх там дійсно більше.

Партнерський маркетинг

Якщо вам подобається маркетинг, даний варіант може підійти. Багато веб-сайтів пропонують комісійні для людей, які можуть допомогти їм продавати й просувати свої продукти, вказувати на недоліки, та розробляти стратегії вирішення. Оскільки ви як лікар орієнтуєтесь в споживчому ринку медицини як користувач, саме ви можете стати консультантом для різних медичних компаній. Amazon — найвідоміша організація, що пропонує цю послугу, але ви також можете знайти тисячі інших веб-сайтів з чимось подібним.

Ділись своїм досвідом, знаннями, мотивацією

Ви — досвідчений лікар і у вас великий професійний досвід? Або навпаки: початківець, молодий доктор, який тільки став на шлях професійного розвитку? Розкажіть про це людям. Почніть вести тематичні блоги в соцмережах, створіть свій сайт або канал на YouTube (наприклад, як це зробив Doctor Mike). Ви можете давати поради публіці, виділяти помилки, які вони здійснюють, надихати, навчати, консультувати або ділитися зі своїм повсякденним життям. Якщо ви зможете створити цікавий контент, то отримаєте велику аудиторію зацікавлених людей. Повірте, може бути, що саме ваша думка, ваша історія, ваші навички та знання можуть допомогти розвиватися комусь ще. Спробуйте перетворити своє ім’я та знання на бренд!)

Таким чином, лікарю-фахівцю досить легко отримати додатковий заробіток, працюючи на просторах інтернету. Все, що потрібно для успіху — це унікальність знань і досвіду, терпіння та наполегливість.


Джерело за посиланням 

facebook коментарі

The non-governmental organization INgenius is a Ukrainian-language medical platform that has been promoting evidence-based medicine among the community of doctors in Ukraine since 2016. Our team has created an open database of translated treatment protocols, analytical articles on reliable treatments, and analysis of fuflomycins. We also organize events for doctors on a highly professional level.
If you want even more evidence-based Ukrainian-language content, more interesting experiments, and practical activities, support us with the help of donors!
The funds raised will be spent on:
- technical support of the site;
- the monthly payment for platforms such as ZOOM, telegram, etc.;
- payment for a designer;
- free events;
- advertising.
Each of your contributions is a contribution to the future not only of our platform but also of the progressive development of evidence-based medicine in Ukraine.
Revolution in you!

 

Help us stay with you

Every penny of yours helps us to keep doing our job

Feedback
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com