100-річний лицар, який зібрав 40 мільйонів $
23 травня
Капітан Томас Мур, всенародний улюбленець і ветеран війни, отримав титул лицаря за свою ініціативу зі збору коштів.
сер томас мур лицар британський ветеран

 Минулого місяця понад півмільйона людей підписали петицію до королеви Єлизавети II із проханням зробити сера Мура лицарем за його зусилля. Тепер, схоже, їхнє бажання було здійснено.

 Відреагувавши на новини про своє лицарство, Мур, який служив в Індії під час Другої світової війни, сказав BBC Breakfast, що це "справжня честь". У соціальних мережах багато хто використовував хештег #SirCaptainTomMoore, щоб відзначити його новий титул та досягнення.

 Мур став відомим всьому світу протягом останніх тижнів і багато хто називає його британським світлом серед темряви смертельної пандемії коронавірусу, яка поки що забрала щонайменше 35 000 життів у Сполученому Королівстві.

 У середу британський прем'єр-міністр Борис Джонсон сказав Муру: "Ви надихнули нас усіх своїми фантастичними зусиллями по збору коштів. Від імені всієї країни я хочу красно подякувати вам».

Ця історія розпочалася у квітні, коли сер Томас Мур вирішив зібрати 1000 фунтів стерлінгів (майже 1250 доларів), щоб підтримати медичних працівників. Він побився об заклад, що зможе пройти 25-метрову довжину свого саду вперед-назад 100 разів до свого дня народження 30 квітня.

 Але всього через 24 години після того, як Мур стартував, на рахунок надійшла сума в еквіваленті $ 8 750. Відтоді пожертви надходили з усіх куточків світу. Сер Мур пообіцяв продовжувати ходити і завершив своє останнє коло на два тижні достроково, коли отримана сума склала 15 мільйонів доларів. 30 квітня його сторінка збору коштів була закрита, остаточний підсумковий показник становив 32,796,510 фунтів стерлінгів (40 мільйонів доларів) від більш ніж 1 мільйона доброчинників у всьому світі.

У свій сотий юбілей сер Мур отримав почесне підвищення військового звання від капітана до полковника.

 Принц Вільям, який є другим у черзі на британський престол після свого батька, принца Чарльза, назвав сера Мура "машиною для збору коштів".

 

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com