ТОП-10 каналів на YouTube для медиків
08 квітня
Найпопулярніші та найкращі YouTube-канали у новій добірці.
ютуб для медиків канали для медиків

1.khanacademymedicine

✅Про канал: Це гігант! Khan Acadеmy давно підкорив всю планету і серця тисячі медиків у ньому зокрема. Структуровані підходи до найдрібніших нюансів, максимально компетентні пояснення від елементарного до найважчого, сортування всіх відео по тематичним папках для зручності у користуванні. Скоріше переходьте за посиланням!

2.Lecturio Medical Education

✅Про канал: Належить одній із найбільших і найвідоміших навчальних медичних платформ світу! Оформивши платну підписку на сайті Lecturio, ви можете одержати доступ до тонни інформації для підготовки до найрелевантніших екзаменів. А як не бажаєте витрачатися, то завітайте на їх YouTube, частина матеріалів опублікована там!
Приблизна частота виходу відео: 3/тиж

3.Pixorize

✅Про канал: У медицині було б прекрасно все, якби лише не так багато вчити! Згодні? Цей канал допоможе не просто «зазубрити» матеріал, а запам’ятати його надовго. Автори віртуозно використовують мнемонічні прийоми, щоб допомогти нам не забути головні аспекти захворювань, синдромів, дії ЛЗ та багато іншого.
Приблизна частота виходу відео: 3/міс

4.Dr. Najeeb Lectures

✅Про канал: Просто скриня скарбів! 800+ лекцій з базових медичних наук та клінічної медицини. Анатомія, патологія, фармакологія, генетика — все до Ваших послуг!
Частота виходу відео: 1/тиж

5.Armando Hasudungan

✅Про канал: Для тих, для кого візуальний супровід у навчанні відіграє неабияку роль. Автор і сам зазначає, що створив його як спосіб поєднати свою любов до науки та малювання. Безліч відео, як із поясненнями анатомії ділянок тіла, так і графічними описами захворювань/станів: від ектопічної вагітності до онкогенетики.
Приблизна частота виходу відео: 2/міс

6.Osmosis

✅Про канал: Знову! Знову просто, швидко та ефективно! Провідна медична та освітня платформа з аудиторією у більш ніж мільйон глядачів! Короткі змістовні відео про сотні захворювань. Більше, як завжди, на їхньому сайті.
Приблизна частота виходу відео: 6/тиж

7.MedCram - Medical Lectures Explained CLEARLY

✅Про канал: MedCram — це просто: «MORE understanding in LESS time». Медичні теми зі зрозумілими ілюстраціями, подані з наголосом на клінічні перспективи використання даної інформації. Ключові знаки, симптоми, діагнози та лікування у доступній формі.
Приблизна частота виходу відео: 3/тиж

8.Medlife Crisis

✅Про канал: Набридли монотонні пояснення та нескінченна теорія? Тоді PhD із Лондона розповість вам про «найдурніший» нерв людського тіла, а ще про те, чому розбите серце «ранить», з нотками поганого, зі слів автора, гумору.
Приблизна частота виходу відео: 1/міс

9.Harvard Medical School

✅Про канал: Свіжі наукові відкриття, тренди в біомедичних дослідженнях, різноманітні інтерв’ю з лідерами думок і просто заряд мотивації. Чому? Бо це Harvard Medical School, man!
Приблизна частота виходу відео: 1/тиж

10.U.S. National Library of Medicine

✅Про канал: Національна медична бібліотека США із задоволенням пропонує такий же широкий спектр контенту на YouTube, настільки різноманітна й глобальна її спільнота користувачів! Відео з найбільшої медичної бібліотеки світу містить також найновіші поради щодо використання ресурсів NLM, дорогоцінні матеріали з історії медицини, а також записи виставок, лекцій та інших заходів.
Приблизна частота виходу відео: 1/тиж

 

Сподіваємось, що дана добірка буде вам корисною!

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com