Топ ресурсів для вивчення терапії
Бажаєте поглибити свої знання у внутрішній медицині? Тоді вам сюди!
підбірка терапія внутрішня медицина

UWORLD

UNWORLD це величезна база тестів із різних дисциплін як для молодших курсів, так і клінічних. Користується популярністю серед американських студентів медичних коледжів через свої зручність та універсальність, адже дає змогу готуватися до усіх варіацій STEP, ABFM, ABIM, PANCE/PANRE та MCAT.

Anki

Це додаток для полегшення запам’ятовування слів, виразів та будь-якої іншої інформації за допомогою методу інтервальних повторень. У ньому існує велика кількість підбірок для медиків, наприклад, Brosencephalon deck для підготовки до STEP 2.

У той час як UNWORLD чудово підходить для перевірки знань, Anki підходить для власне навчання.

Step Up To Medicine

Жоден американський студент-медик не обійдеться без цього посібника. Містить обширні дані щодо клінічних проявів, діагностики та лікування більшості хвороб, які зустрічаються у терапевтичній практиці. Серед плюсів є те, що книга постійно оновлюється, легко сприймається, має гарні ілюстрації. Серед мінусів — лише її об’єм (більше 500 сторінок) та ціна.

OnlineMedEd

Це навчальна платформа, орієнтована в основному на студентів старших курсів та інтернів. Як і UWORLD, має величезну базу тестів та дозволяє перевірити свої знання у різних дисциплінах.

Pocket Medicine

Це кишеньковий довідник розміром 250+ сторінок з усім, що вам необхідно знати про інтернатуру у терапевтичному відділенні. Не дуже підходить для навчання, але якщо до вас раптом потрапив пацієнт із, наприклад, панкреатитом, ви можете швидко перечитати усе, що стосується цього захворювання за кілька хвилин.

NBME Practice Tests

Зручний сайт для перевірки власної готовності до екзамену типу STEP. Рекомендується використовувати його за 1-2 тижні до іспиту.

San Antonio Review Powerpoint

Сайт, на якому є велика кількість корисних та цікавих презентацій для інтернів терапевтичного профілю (але є інформація також для хірургів, педіатрів та психіатрів), а також відеолекції.

 

 

facebook коментарі

The non-governmental organization INgenius is a Ukrainian-language medical platform that has been promoting evidence-based medicine among the community of doctors in Ukraine since 2016. Our team has created an open database of translated treatment protocols, analytical articles on reliable treatments, and analysis of fuflomycins. We also organize events for doctors on a highly professional level.
If you want even more evidence-based Ukrainian-language content, more interesting experiments, and practical activities, support us with the help of donors!
The funds raised will be spent on:
- technical support of the site;
- the monthly payment for platforms such as ZOOM, telegram, etc.;
- payment for a designer;
- free events;
- advertising.
Each of your contributions is a contribution to the future not only of our platform but also of the progressive development of evidence-based medicine in Ukraine.
Revolution in you!

 

Help us stay with you

Every penny of yours helps us to keep doing our job

Feedback
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com