Підбірка книг для самовдосконалення
30 жовтня
Ми підготували для вас топ книг з саморозвитку поза медициною! Медицина - це, звісно, важливо, але потрібно відволікатись і пізнавати інші сфери нашого життя. Власний розвиток - це те, що турбує кожного з нас і іноді важко знайти якісну книгу у безмежному потоці інформації, який ми щодня через себе пропускаємо. Приємного читання!
книги самовдосконалення
  1. The obstacle is the way. Ryan Holiday

«Ми застрягли, зупинились та остаточно розчарувались. Але так не має бути! Є шлях до успіху, якому слідували Джон Рокфеллер, Амелія Ергарт, Улісс Грант та Стів Джобс  та формула, яка дозволяла їм перетворювати будь-яку перешкоду на життєвому шляху у нову можливість». Як випробування перетворювати у власний тріумф?

  1. Mindset. Carol Dweck

Книга про образ мислення. Про те, чому і як ваш образ мислення визначає можливий успіх. Не ваші інтелектуальні здібності чи талант. Віра у можливий професіональний і кар’єрний ріст, гнучкість вашої свідомості є визначними факторами вашого успіху, а ось думка про те, що ваш потенціал вже визначений за вас і ви маєте певний ліміт  це те, що зупинить і не дасть прогресувати.

  1. Behave. The biology of humans at our best and worst. Robert Sapolsky.

Як наука пояснює нашу поведінку? Як працює наш мозок? Чи вільні ми у своєму виборі? За що відповідають ті чи інші ділянки мозку та як нейробіологія пояснює людину у соціумі? Роберт Сапольскі вважає, що задля того, аби зрозуміти людину, важливо знати, що відбувалося у її голові не тільки зараз, а й у процесі еволюції.

  1. Antifragile. Nassim Taleb.

Автор стверджує, що відсутність стресу шкодить людині. Саме стрес має стимулювати нас до дії. Як прищепити любов до власних помилок? Як навчитися працювати у невідомості, у повному нерозумінні стану речей? Яким чином в такому ритмі можна досягати успіху? Чому розуміння вразливості є важливішим, ніж спроба оцінити ризики?

  1. Originals: How non-conformists move the world. Adam Grant

Як нонконформісти рухають світ? Що важче: вигадати одну ідею чи обрати значущу ідею с сотні інших? Як нестандартні рішення минулого формували наш світ сьогодення? Чому оригінальність — це ключ до майбутнього? В даній книзі є безліч історій людей, які не боялися виходити за рамки та врешті-решт створювати неймовірні речі.

  1. 21 lessons for 21 century. Yuval Noah Harari

Історик з Оксфорду веде своєрідний монолог про людей та про світ, який ми створили, про події сьогодення та можливі варіанти розвитку майбутнього. Чому головна навичка 21 століття звучить як «Reinvent yourself. Constantly»? Відповіді на різноманітні питання про усі сфери життя даються через призму історії, через призму подій, що з нами відбувались або, можливо, відбудуться. Книга дає можливість задуматись про глобальні проблеми сьогоднішнього світу, про те, про що ви не думаєте щодня.

  1. Good to great. Jim Collins
     

Чому деякі компанії стають успішними, а інші ні? В чому принципова різниця між ними? Яку роль відіграє дисципліна в команді? Як великі компанії слідували схожій моделі розвитку? У цій книзі Джим Колінз представив результати багаторічного дослідження, де порівнював компанії між собою у спробі віднайти секрети успіху.

 

 

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com