Підбірка для вивчення ЕКГ
24 червня
Друзі, ми підготували для вас неймовірну підбірку для вивчення ЕКГ!
Напевно, інтерпретація кардіограм - це один із базових навиків, яким повинен володіти кожний лікар. Тому якщо ви хочете поглибити свої знання , або шукаєте більше практики у розшифруванні ЕКГ, то ця підбірка точно для вас!
ECG


1) ЕКГ-академія - безкоштовний веб-сайт, який пропонує широкий спектр уроків з інтерпретації ЕКГ, які викладені в доступній формі та розділені на модулі. Тут ви зможете пройти тестування у різних варіаціях та потренуватися на кардіограмах, з детальним поясненням та експертним аналізом.

2) Khan Academy ECG Playlist – це відео-уроки на ютуб-канал Khan Academy з детальним розбором електрофізіології серця та патофізіології серцевих захворювань. Ця підбірка є дуже корисною для розуміння основ електрокардіографії та їх вивчення.

3) ЕКГ у невідкладній допомозі, які стосуються невідкладної медичної допомоги. Тут ви можете знайти клінічну інтерпретацію ЕКГ стосовно діагнозу з детальним поясненням а також потренуватися на підбірці ЕКГ-кейсів.

4) Онлайн-симулятор ЕКГ, де ви зможете більше попрактикуватися та вдосконалити свої вміння у інтерпретації кардіограм.

5) Канал Medzcool, де кожне відео займає 2-3 хвилини а інформація подається дуже структуровано. Тут ви знайдете поради та підказки для читання ЕКГ.

6) Ютуб-канал ECGZone, на якому зібрані 18 кейсів. Кожне з цих відео розглядає певного пацієнта, описує його клінічну картину та кардіограму.

Автор: Ярина Савчук

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com