FDA затвердив тест систему для виявлення COVID-19 вдома
29 травня
Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів США (U.S. FDA) заявило в п'ятницю (8.05), що затвердило провести перший діагностичний тест на новий коронавірус, який дозволяє пацієнтам збирати проби слини вдома
FDA  тест система  COVID-19

Рішення є частиною зусиль FDA щодо розширення можливостей тестування на вірус, який швидко поширюється і є причиною більше ніж 70 000 смертей у Сполучених Штатах.

Комплект для тестування слини був розроблений RUCDR Infinite Biologics, підрозділом Rutgers' Human Genetics Institute of New Jersey, та його учасниками Spectrum Solutions та Accurate Diagnostic Labs

Тест коштуватиме 150 доларів і його повинен повністю контролювати лікар за допомогою технологій телемедицини, для того щоб забезпечити належний забір зразків – заявила речниця партнера RUCDR Infinite Biologics, Vault Health, повідомляє Reuters. (прим. Міжнародне агентство новин)

 

"З нашою командою лікарів ми маємо потенціал для проведення 10 000 тестів на день і це число буде зростати", - сказав генеральний директор Vault Health Джейсон Фельдман.

 

FDA заявило, що дозвіл обмежується тестуваннями, проведеним в лабораторії Rutgers' Human Genetics Institute з використанням їх дозволеного тесту на COVID-19.Минулого місяця FDA отримала дозвіл на проведення мазку з носоглотки вдома для діагностичного набору Laboratory Corporation of America Holdings для COVID-19.

Минулого місяця Rutgers отримав дозвіл FDA на забір проб слини у пацієнтів на в точках забору зразків, а нещодавнє рішення розширило цей дозвіл на забір проб у домівках людей. 

Результати тесту будуть доступні протягом 48-72 годин, а кожного дня будуть доступними кілька тисяч тестів, повідомив Vault Health.

 

facebook коментарі

Громадська організація INgenius – україномовна медична платформа, що пропагує доказову медицину серед спільноти лікарів в Україні з 2016 року. Наша команда створила відкриту базу з перекладених протоколів лікування, аналітичних статей про достовірні методи лікування та розбори фуфломіцинів. Також ми організовуємо на високому рівні події для медиків. 

Якщо Ви хочете ще більше доказового україномовного контенту, цікавіших експериментів та практичних заходів, підтримайте нас за допомогою донатів!

Зібрані кошти будуть витрачені на: 
- технічне забезпечення сайту;
- щомісячний платіж за платформи такі як ZOOM, telegram і т.д.;
- оплату дизайнера;
- безкоштовні заходи;
- рекламу.

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Допоможіть нам залишатися з вами

Кожний Ваш внесок - це вклад у майбутнє не тільки наше як платформи, але й також у прогресивний розвиток доказової медицини в України.
Revolution in you!

Зворотній зв’язок
+38 (063) 506 10 54
ingeniusua@gmail.com